Când va fi inaugurată Sala Polivalentă! Anunț de ultim moment!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a participat, astăzi, în CTE final, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și că s-a primit aviz favorabil atât pentru Sala Polivalentă, cât și pentru Stadionul „Nicolae Dobrin”. De asemenea, edilul anunță că avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA-AVERTISMENT PENTRU FACTURILE LA ENERGIE DIN URMĂTOARELE DOUĂ LUNI!

„Am participat, în această dimineață, în CTE final, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Clarificările depuse au fost acceptate și avizul favorabil a fost dat în unanimitate pentru ambele obiective de investiții, respectiv Sala Polivalentă și Stadionul „Nicolae Dobrin”!

Mulțumesc întregii comisii, președintelui acesteia, domnului secretar de stat Marin Țole, și, evident, secretarului de stat Vlad Niculae, cel care m-a însoțit și de această dată! Avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate, iar, legat de al doilea obiectiv, concluzia comisiei a fost foarte clară: PITEȘTIUL CHIAR ARE NEVOIE DE UN STADION NOU!”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata