Când va fi închis Transfăgărășanul? Anunțul prefectului Perianu!

0

Transfăgărășanul va rămâne deschis atâta timp cât vremea o va permite, este anunțul prefectului Radu Perianu care aprecizat că acest lucru este o mare realizare pentru județul Argeș. Șoseaua va rămâne o punte de legătură deschisă între Argeș și Sibiu atâta timp cât nu va exista niciun pericol pentru cei care o tranzitează.

„Un pas uriaș pentru județul Argeș: Transfăgărășanul va rămâne deschis atâta timp cât vremea o va permite. Cele 160 de companii care au semnat petiția online făcută de Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Arges, au învins un obicei vechi și dăunător care însemna închiderea uneia dintre cele mai spectaculoase șosele din România, la o dată fixă.

Șeful CNAIR, Cristian Pistol, a spus că vrea să țină Transfăgărășanul deschis cât mai mult timp și le-a transmis responsabililor din cadrul  Direcțiilor Regionale să se informeze în mod constant despre starea drumului. Șoseaua va rămâne o punte de legătură deschisă între Argeș și Sibiu atâta timp cât nu va exista niciun pericol pentru cei care o tranzitează.

Mă bucură această decizie, sunt încrezător că va ajuta turismul argeșean și îi asigur de toată deschiderea și colaborarea mea pe cei responsabili de șoseaua Transfăgărășan.”, este anunțul prefectului Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata