Când va fi înmormântat Răzvan, tânărul mort în incendiul de pe Dumbravei? Mesajul familiei!

0

Când va fi înmormântat Răzvan, tânărul mort în incendiul de pe Dumbravei? Mesajul familiei!

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Florin Bulf, tânărul antreprenor mort în incendiul de pe Dumbravei va fi, în scurt timp, ridicat de la morga spitalului și dus acasă, la Poiana Lacului. Familia, prietenii, apropiații și cunoscuții își pot lua rămas bun de la el până mâine când va fi înmormântat.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE RĂZVAN, TÂNĂRUL MORT ÎN INCENDIUL DE PE DUMBRAVEI! LACRIMI ȘI DURERE!

Râuri de lacrimi curg iar o comunitate întreagă este îndoliată după aflarea tristei vești că Răzvan, un tânăr talentat, iubit și apreciat de toată lunea, a murit la numai 35 de ani. A ieșit în flăcări din incendiul care i-a cuprins magazinul vinerea trecută și a fost transportat în stare gravă la spital, însă, după două zile de luptă, Răzvan a plecat pentru totdeauna. A lăsat în urmă o familie îndoliată, o soție și o fetiță de numai doi anișori care îl iubea enorm. „De ce sa plece printre îngeri, cand avea aici îngerul nostru de 2 ani, pe care trebuia s-o învețe sa pedaleze….”, este strigătul de durere al familiei.

„Pentru cine vrea si poate sa si ia ramas bun de la Florin, astăzi va fi ridicat de la morga si va fi depus la el acasa la Poiana Lacului, sat Lăzărești, marți va avea loc înmormântarea!”, este mesajul postat de unul dintre prieteni pe grupul de facebook Bike Group Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata