Când va fi înmormântat Vali, polițistul local omorât în stația de la Brătianu?

0

Când va fi înmormântat Vali, polițistul local omorât în stația de la Brătianu?

Condoruș Savaste (Vali, așa cum îi spuneau apropiații) va fi depus mâine la Capela Bisericii Sfântul Gheorghe, acolo unde, prietenii, apropiații și colegii sunt așteptați să își ia rămas bun. Polițistul Local care și-a făcut meseria cu demnitate și seriozitate va fi înmormântat joi, în cimitirul Sfântul Gheorghe. Slujba de înmormântare va începe la ora 12:00.

CITEȘTE ȘI: VALI, POLIȚISTUL LOCAL OMORÂT, VA FI DEPUS LA CAPELĂ! AFLĂ UNDE!

Multe lacrimi și multă durere a lăsat în urma lui Vali, unul dintre cei mai serioși și apreciați angajați ai Poliției Locale Pitești. S-a stins prematur și fulgerător, la doar 51 de ani, în timp ce își exercita meseria pe care o iubea tare mult. A lăsat în urma lui o familie, o soție și o fiică răpuse de durere.

Reamintim faptul că, în seara fatidică, Condoruș Savaste fusese de serviciu pe centrul Piteștiului, în patrulă.  Aștepta în stația de la Colegiul Brătianu atunci când din autobuz a coborât un grup de tineri gălăgoși. Unul dintre ei, probabil, băut, a aruncat cu o sticlă de pământ iar cioburile au lovit călătorii. Polițistul a intervenit iar băiatul de 20 ani l-a lovit pe neașteptate. Agentul a căzut cu capul de asfalt și acolo a rămas.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata