Când vin ninsorile? Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea în perioada următoare și când vin ninsorile în România.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL CARE A BĂGAT ÎN COMĂ UN POLIȚIST LOCAL – ÎN FAȚA INSTANȚEI! CE S-A DECIS?

„Luna decembrie va fi destul de plăcută termic, cu temperaturi mai ridicate. Precipitațiile vor fi, în zonele mai joase de relief, sub formă de ploaie, lapoviță, nu este exclus să fie și ninsoare, dar mai rar, mai puțin, iar la munte, încet, încet, vor fi ninsori, dar la altitudini mai mari” a spus Meda Andrei, pentru DCNews.

Meteorologul ANM a explicat și la ce trebuie să se aștepte românii, în ceea ce privește vremea, în minivacanța din 30 noiembrie – 1 decembrie.  „Dacă ne uităm la anii anteriori, de cele mai multe ori, vremea a fost răcoroasă, cu nori joși, uneori chiar și ceață. Sunt șanse mari să fie, la orele dimineții, ceață, nebulozitate joasă și vreme un pic mai răcoroasă. Este doar conform statisticii” a mai spus Meda Andrei, precizând că mai aproape de mini-vacanță vom avea date exacte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata