ziarobiectiv.ro

Când vine gerul în România? Anunțul meteorologilor!

0

Meteorologii au emis recent prognoza meteo pentru următoarele săptămâni, în perioada 4 – 30 ianuarie 2023. Din primele informații oferite, se pare că temperaturile se vor situa peste medie în aproape toată luna ianuarie.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! NOI TRECERI DE PIETONI, ÎN PITEȘTI!

04.01.2023 – 09.01.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Excepție va face nordul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi local excedentare.

09.01.2023 – 16.01.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

16.01.2023 – 23.01.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

23.01.2023 – 30.01.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata