Când vor trece elevii din Argeș în online? Anunțul prefectului Perianu!

0

Școlile din Argeș nu vor trece în sistemul online în acest an decât dacă apar situații critice în care clasele nu vor mai putea fi încălzite, a anunțat în urmă cu puțin timp prefectul Radu Perianu. Reprezentantul Executivului în Argeș a declarat că a avut o serie de discuții cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Argeș, iar în urma acestora s-a ajuns la concluzia că în acest moment nu sunt probleme în unitățile școlare din județ.

„Mutarea cursurilor online din cauza lipsei  căldurii nu trebuie să fie luată în calcul în Argeș! Nu este o soluție dacă nu este vorba despre situații critice! Am participat la o videoconferință condusă de  premierul Nicolae Ciucă, cu tema măsurilor pentru sezonul rece care a exclus trecerea școlilor în sistemul online. Ulterior am avut o discuție, tot pe această temă, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș. La acest moment, nu avem probleme sau semnale negative venite din județ în acest sens.

Locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor. Mă bazez pe directorii școlilor să gestioneze această situație și îi anunț public că orice întrebare venită din partea dumnealor, pe această temă, va fi tratată cu responsabilitate” a declarat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata