Cannabisul legalizat în Ucraina! Află în ce condiții!

0

Consumul medicinal de cannabis a fost legalizat în Ucraina, potrivit unei legi promulgate recent de către președintele Volodimir Zelenski. Deși țara este de mai bine de doi ani în război, parlamentarii au inițiat proiectul de lege cu susținerea voluntarilor care au mers pe front. În schimb, partidul fostului premier Iulia Timoşenko a împiedicat ca proiectul să ajungă pe masa lui Zelenski pentru a fi semnat.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

Ministerul Sănătăţii din Ucraina a sprijinit legislaţia şi urmează să prezinte o listă de boli şi afecţiuni pentru care ar trebui prescris canabisul în scop medical. Legislaţia prevede licenţe speciale pentru cultivarea şi vânzarea de canabis, precum şi supraveghere video 24 de ore din 24 a producătorilor, accesibilă poliţiei. De asemenea, vânzarea și traficul de cannabis pentru uz recreațional rămâne în continuare interzisă.

Ministerul Sănătăţii din Ucraina a sprijinit legislaţia şi urmează să prezinte o listă de boli şi afecţiuni pentru care ar trebui prescris canabisul în scop medical.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata