CARE ESTE STADIUL LUCRĂRILOR LA  SENSUL GIRATORIU DE LA TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

0

De aproximativ o lună, au început lucrările la una dintre cele mai problematice intersecții de la intrarea din Pitești, care de-a lungul timpului a dus la provocarea a nenumărate accidente. Intersecție de la Târgul Săptămânal care face legătura între Pitești și Albota-spre Slatina, Craiova, pe de o parte, și Bradu – Ștefan cel Mare, pe de altă parte și Strada Primăverii a fost sistematizată printr-un sens giratoriu.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: FEMEIE CĂZUTĂ DE LA ETAJ! INTERVINE SMURD!

În urmă cu puțin timp, primarul Cristian Gentea, prezent la fața locului, a oferit detalii despre stadiul lucrărilor.

„Am urmărit din teren modul în care se lucrează la amenajarea sensului giratoriu Calea Craiovei – Zona Târgului Săptămânal. Sensul giratoriu de la intersecția străzilor DN 65 – DJ 659, Primăverii cu Calea Craiovei, este foarte important pentru ordonarea traficului din zonă.

Am discutat cu riveranii și le-am oferit asigurări că, până la urmă, vom găsi soluții pentru a rezolva problemele din această intersecție. Voi reveni în zonă ori de câte ori va fi nevoie! În final, trebuie să avem condiții de circulație de care toată lumea să fie mulțumită!”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Vă reamintim că în bugetul municipiului Pitești au fost alocați 848.000 lei pentru proiectarea și execuția noului sens giratoriu. Confluența dintre cele trei drumuri a fost greu de sistematizat din cauză că cele trei artere care se intersectează aparțin unor administrații diferite, cu bugete diferite, fiind nevoie de mai multe hotărâri ale consiiilor locale din Pitești, Bradu și a Consiliului Județean Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata