Care sunt jucătorii care vor fi dați afară în iarnă? Latovlevici – cap de listă!

0

Iasmin Latovlevici este primul pe lista neagră a antrenorului Marius Croitoru și al conducerii FC Argeș din cauza gafelor majore din ultimele etape. Pe lângă acesta, mai mulți jucători ar putea fi transferați la alte echipe și sunt șanse să nu mai fie numiți titulari în următoarele trei meciuri până la perioada de mercato.

Daniel Stanciu, director executiv al grupării din Trivale, l-a mitraliat pe Latovlevici pentru greșeala imensă din prima repriză cu Sepesi, meci pierdut de piteșteni cu 5-0, și a întărit ideea că Lato și alți jucători sunt pe cale să fie dați afară.

CITEȘTE ȘI: LATOVLEVICI – GAFĂ DE PROPORȚII! CROITORU – DIN NOU NEMILOS!

„Latovlevici, un jucător cu experiență mare, e deja la al 5-lea meci în care greșește capital. Mesajul pe care îl transmite nu e unul pozitiv. Vom trage linie în iarnă și vom analiza. Vom renunța la mulți dintre ei. Trebuie schimbată atitudinea, să alergi, să încerci să câștigi duelurile”, a spus Daniel Stanciu.

Potrivit surselor noastre, pe lista neagă a conducerii s-ar mai afla Marius Constantin, Cestor, Dobroslavevici sau Raynov.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata