Care sunt șansele ca FC Argeș să aibă curând antrenor? Ionuț Badea – dezvăluiri!

0

Șansele ca Ionuț Badea să revină pe banca tehnică a FC Argeș sunt foarte mici după plecarea lui Marius Croitoru și a lui Constantin Schumacher. Fostul jucător și tehnician al alb-violeților a declarat într-o emisiune a unui post național că nu a fost contactat de conducerea clubului și nu au existat negocieri până în momentul de față.

„Am vorbit de curând cu Dragoș Radu, secundul meu. E un mare semn de întrebare pentru mine că antrenorul secund e interimar, iar principalul nici măcar nu a fost sunat. Nu cred că se va concretiza ceva în ceea ce mă privește, dar trebuie să iei în calcul orice ofertă”, a declarat Badea în emisiunea „Liga Digi Sport”.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI! UN BĂRBAT A ARS DE VIU!

Ionuț Badea a jucat la Pitești în sezonul 2006-2007, apoi a trecut pe bancă și i-a readus pe „vulturi” în prima ligă chiar în următorul sezon. Tot el a condus Piteștiul în anul în care echipa a fost retrogradată în dosarul „Mită pentru arbitri”, pentru a reveni la Pitești un deceniu mai târziu, când a izbutit o nouă promovare. A rezistat doar câteva meciuri în Liga 1, fiind demis după ce a lăsat echipa pe ultimul loc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata