Carmen Harra-previziuni sumbre pentru 2023! Ce se va întâmpla?

0

Carmen Harra, celebra prezicătoare spune că vremurile care vin nu sunt deloc bune iar situația economică va fi una foarte dificilă anul viitor. Acesta este motivul pentru care românii nu vor mai suporta și vor ieși în stradă să protesteze. Carmen Harra a precizat că anul viitor lucrurile nu se vor regla din punct de vedere economic iar criza va fi din ce în ce mai mare. Celebra prezicătoare spune că vor fi chiar mai multe astfel de revolte.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire.”, a dezvăluit Carmen Hara, într-o intervenție la TV.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata