Carnagiu cu 7 victime pe DN65 Pitești – Slatina! Patru morți pe loc! Alți trei – în stare gravă! Scene șocante!

0

Patru morți și trei răniți este bilanțul unui cumplit accident care a avut loc marți seara pe DN 65 Pitești – Slatina și care, dincolo de mormanul de fiare contorsionate, a lăsat în urmă femei văduve, mame îndoliate, copii orfani.

 Totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenție în care, un tânăr șofer de numai 23 de ani, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat frontal în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, de Ionuț, un tânăr de 28 de ani. Impactul devastator le-a răpit amândurora viețile. Ale lor și ale altor doi pasageri.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER A DEMISIONAT: „LA FC ARGEȘ DECIDE UN OM CARE DĂ 2-3 LEI!”

Polițiștii și pompierii sosiți la fața locului au declarat că rar au văzut scene de groază atât de teribile. Medicii sosiți la fața locului au costatat patru decese și s-au luptat pentru viața a trei dintre pasagerii prinși între fiarele zdrobite.

Moartea nu întreabă câți ani ai!

În mașina lui Ionuț, un tânăr de  28 de ani din comuna Colonești, aflată la hotar cu județul Argeș, se afla și tatăl său și un coleg. Ionuț era proaspăt căsătorit, avea o fetiță, și era membru al cunoscutei formații de călușari din comuna Colonești de lângă Lunca Corbului. Toți trei au murit în accident.

„Sunt șocat, nu îmi vine să cred. Un tânăr de toată isprava, era călușar la noi. În mașină se mai afla și tatăl său, dar și un alt tânăr, și el tot călușar. Păcat de ei. Dumnezeu să-i odihnească”, a spus primarul comunei Colonești, Nicolae Stan, potrivit olt-alert.ro.

Celălalt șofer, mort și el alături de un alt pasager, era din comuna Corbu, nu departe de Colonești. În mașina sa mai erau trei persoane,     singurele care au supraviețuit cumplitului carnagiu. Chiar dacă aparținea comunității rome, șoferul care a provocat accidentul era bine văzut în localitate.

„Era un băiat extraordinar, cuminte. Făcea parte dintr-o familie de etnie romă, o familie așezată, la locul ei. Dumnezeu să-l ierte, și pe el și pe ceilalți care au murit în acest accident”, declarat primarul din Corbu, Constantin Dinuț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata