CASA DE PENSII ARGEȘ ANUNȚĂ! BILETE DE TRATAMENT PENTRU PENSIONARI! AFLĂ UNDE!

0

CASA DE PENSII ARGEȘ ANUNȚĂ! BILETE DE TRATAMENT PENTRU PENSIONARI! AFLĂ UNDE! Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că au fost repartizate noi bilete de tratament balnear. Pentru seria trei din acest an, cu date de plecare in perioada 6 – 10 aprilie 2023,  au fost repartizate un numar de 61 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ACCIDENT GRAV! INTERVIN POMPIERII!

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro. Eliberarea biletelor se face in perioada 22 martie  – 31 martie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 18 bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai – 2 bilete, Amara – 4 bilete, Bala – 3 bilete, Buzias – 1 bilet, Geoagiu – 2 bilete, Moneasa – 2 bilete si Pucioasa – 4 bilete.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia. Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata