Casă și mașină mistuite de flăcări! Incendiu violent într-o gospodărie din Argeș!

0

O casă și o mașină au fost distruse noaptea trecută într-un incendiu izbucnit în comuna argeșeană Sălătrucut. În jurul orel 3:00, proprietarii au sunat la 112 pentru a anunța că gospodăria le-a fost cuprinsă de flăcări, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu mai multe autospeciale.

În momentul în care militarii au ajuns la fața locului au găsit cum locuința și un autoturism ard violent, iar după circa o oră de eforturi au reușit să stingă flăcările. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Sălătrucu pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. La fața locului, militarii au acționat pentru lichidarea flăcărilor care se manifestau violent la o casă și anexele gospodărești, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și la un autoturism, cu posibilitatea de propagare la o locuință din vecinătate. Pe timpul intervenției, nu au fost identificate victime, proprietarul reușind să se evacueze din locuință, iar incendiul a fost stins în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata