Cascadorie pe o stradă din Câmpulung! Au rupt gardul bisericii

Cascadorie pe o stradă din Câmpulung! Au rupt gardul bisericii Schei, dar din fericire totul s-a finalizat doar cu însemnate pagube materiale.

Marţi seara aproape de ora 21.00, în Câmpulung s-a produs un accident rutier la intersecţia străzilor Eremia Grigorescu cu General Dragalina, iar totul a fost posibil din cauza neacordării de prioritate a unui conducător auto care intra pe drumul cu prioritate. 

Un conducător auto de 25 de ani aflat la volanul unui autoturism care efectua curse în regim de taxi, a fost acroşat de un autoturism marca Renault. Bărbatul aflat la volanul Renault-ului, nu s-a asigurat corespunzător la intrarea pe drumul cu prioritate şi l-a izbit în partea stângă pe taximetrist, iar din impact taxiul s-a întors şi s-a oprit în gardul Bisericii Schei.

Conducătorul auto de pe taxi a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi nu a dorit să fie transportat la UPU Câmpulung.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Rutiere Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz. De asemenea, la locul accidentului a fost solicitat şi un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pacientului de 25 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral minor, dar care a refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice  de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Poliţiştii musceleni au întocmit un dosar de cercetare penală în acest caz, urmând să stabilească ce anume s-a întâmplat şi mai ales gradul de vinovăţie a părţilor implicate în accident.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.