Cat de des e normal sa faci sex

Viata sexuala nu este „reglementata”, din contra, e indicat sa fii cat mai libertina. Cu toate astea, nu putem sa nu ne intrebam: de cate ori pe saptamana e normal sa faci sex? 

 

 

Este recomandat sa facem sex de doua-trei ori pe saptamana, insa acest numar scade pe masura ce inaintam in varsta. Uneori, auzim un prieten sau o cunostinta spunand ca face sex zilnic sau, dimpotriva, o data pe luna, si ajungem sa ne intrebam cat de des e indicat sa ne bucuram de aceasta activitate.

 

In general, intre 20 si 30 de ani, este recomandat ca un cuplu sa faca de 3-4 ori pe saptamana, intre 30 si 40 de ani de 2-3 ori pe saptamana, dupa 40 de ani de doua ori pe saptamana, iar dupa 60 de ani este bine sa intretii raporturi sexuale o data pe saptamana, sustin cercetatorii Alfred Kinsey, Wardell Pomeroy si Clyde Martin. Varsta este factorul principal in acest caz; se pare ca femeile sunt cel mai active in jurul varstei de 25 de ani, in timp ce barbatii la 29 de ani. De asemenea, cuplurile mai tinere prefera partidele mai scurte, in jur de jumatate de ora.

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.