„Cât de ipocriți sunt cei care susțin în continuare și țipă isteric: Pădure-parc!” Fost șef de instituție din Argeș – rupe tăcerea!

0

„O tot țin pe-a lor cu pădurea-parc pe 170 ha. Îi întreb pe aceștia, dacă știu că pădurea are aproape 900 ha? Dacă da, cineva să-mi spună și mie, ce se alege de cele 730 ha care rămân pe dinafara parcului?” s-a întrebat retoric printr-o postare pe pagina personală de Facebook Bogdan Olar, fostul șef al ISU Argeș și actual consilier al prefectului Radu Perianu. După decizia majorității din Consiliul Local Pitești de a transforma 170 de hectare din Pădurea Tivale în Pădure Parc, Olar a ridicat problema celor 730 de hectare care nu au fost luate în calcul. De asemenea, acesta a spus că sunt foarte multe persoane care, la ordin, încearcă să denatureze adevărul în mediul online despre ce înseamnă arie protejată și susțin pădurea parc.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA AMBULANȚA ARGEȘ! A MURIT UN ȘEF AL INSTITUȚIEI!

„Am observat că sunt unele persoane, care servesc la masa stăpânului lor, care se aruncă în a-și da cu părerea despre pădurea Trivale, prin postări pe Facebook, susținând niște inepții, denaturând adevărul, încercând să inducă lumea în eroare! Mai concret, o tot țin pe-a lor cu padurea-parc pe 170 ha. Îi întreb pe aceștia, dacă știu că pădurea are aproape 900 ha? Dacă da, cineva să-mi spună și mie, ce se alege de cele 730 ha care rămân pe dinafara parcului? Am înțeles! Se merge pe principiul luăm și noi destul, dar mai rămâne ceva acolo și pentru voi! Asta așa de ochii lumii. Cât de ipocriți sunt cei care susțin în continuare și țipă isteric: „Padure-parc, pădure – parc!!!”, făcând pe plac stăpânului. Nu-i banuiesc că sunt naivi, ci doar că sunt obedienți! Sunt slujitori credincioși, ușor de manipulat!” este postarea lui Bogdan Olar.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata