Cât de patrioți sunt câmpulungenii de 1 Decembrie?

Cât de patrioți sunt câmpulungenii de 1 Decembrie! Oare agenții economici și instituțiile din Câmpulung vor arbora drapelul României de 1 Decembrie? De-a lungul timpului puțini s-au conformat dar nimeni nu i-a tras la răspundere dacă nu au fost patrioți.

În Pitești, primarul Cristian Gentea a dat dispoziție în acest sens ca pe frontispiciul sediilor tuturor instituțiilor și la toți agenții economici să fie arborat drapelul României fiind o obligație legală. De asemenea primarul i-a mai îndemnat pe piteșteni să-și arboreze la ferestre, pe mașini acasă sau la locul de muncă, drapelul național semn al mândriei de a fi român și de a sărbători în acest fel împreună, Ziua României.

La Câmpulung, deocamdată acest lucru nu este obligatoriu ca la Pitești. Primarul Elena Lăsconi a declarat următoarele: ,,Vom arbora un steag impunător, așa cum nu a avut Câmpulungul vreodată, vis a vis de Primărie. Vom face proiecții cu drapelul pe Primărie. Pentru catarg și drapel a fost din nou o acțiune voluntariat și donație din partea Asociației Piatra Brută. La mulți ani, Câmpulung! La mulți ani, România! Vom trece și peste această perioadă grea. Sănătate!”.

sursa – ziaruldinmuscel.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.