Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov-proiect pentru încurajarea sportului de masă! Elevii vor primi bani!

0

Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov-proiect pentru încurajarea sportului de masă! Elevii vor primi bani! Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov a depus ieri un proiect de hotărâre pentru încurajarea sportului de masă în comuna Bascov care vizează acordarea unor vouchere în valoare de 250 lei tuturor elevilor din localitate legitimate la un club sportiv din Argeș.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE FACULTĂȚI SE REDUC LA DOI ANI! CARE SUNT MESERIILE PENTRU CARE SE SCURTEAZĂ CURSURILE?

Referat de aprobare tichete sportive elevi Bascov

„Am depus un proiect de hotărâre pentru încurajarea sportului de masă în comuna Bascov. Vrem să acordăm fiecărui elev din localitate care vrea să facă sport, în limita unui buget stabilit, suma lunară de 250 de lei, sub forma unui voucher, pe care l-am numit numit “Sport pentru viață sănătoasă”.

Cred că  încurajarea practicării sportului de masă, prin implementarea programului “Sport pentru viață sănătoasă” asigură o stare de sănătate copiilor, contribuie la scăderea riscurilor asociate obezității și inactivității și asigură un mediu social bun pentru dezvoltarea elevilor.

Cui se adresează acest proiect?

Elevilor din învăţământul preuniversitar de stat de pe raza comunei Bascov  care se înscriu și se legitimează în orice club sau asociație sportivă din județul Argeș.

Conform Regulamentului proiectului, părintele trebuie să facă dovada înscrierii copilului într-o entitate sportivă, acesta din urmă să aibă prezență fizică la activități și să aducă o dovadă a achitării unui abonament. Elevul care dorește să se înscrie în program primește astfel un voucher valoric de 250 de lei care este netransmisibil și se utilizează strict pentru activități sportive. Proiectul se va implementa până la epuizarea bugetului stabilit prin Regulament.

Depinde de noi, toți consilierii, ca împreună cu conducerea și cu executivul Primăriei să putem implementa acest proiect care încurajează practicarea sportului ca mod de viață sănătos.”, precizează Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov.

Referatul de aprobare INTEGRAL AICI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata