Cătălin Botezatu, grav bolnav? S-a internat într-o clinică din Istanbul

Dupa mesajul cutremurator publicat pe o retea de socializare, Catalin Botezatu s-a internat, miercuri, intr-o clinica din Istanbul. Se pare ca starea emotionala proasta a designerului ar fi fost cauzata de problemele de sanatate.

Catalin Botezatu si-a speriat prietenii, dupa ce, marti, a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care-si exprima dezamagirea fata de ei. La doar o zi de la aceasta postare, se pare ca vedeta s-a internat la o clinica privata pentru a-si face mai multe investigatii medicale, potrivit site-ului agentidepresamondena.ro

Mirela Vescan, prietena lui Catalin Botezatu, a confirmat faptul ca designerul a parasit tara pentru a-si face un set complex de analize.

„Catalin este foarte obosit. Catalin are niste probleme cardiace, a avut 2 preinfarcturi, a mai avut si niste probleme de circulatie. Programase sa-si faca un set complex de analize de mult timp. Nu o data mi s-a plans ca simte nevoia de o vacanta. Acum si-a pus planul in aplicare. Sper sa se intoarca bine si cu analizele in regula”, Mirela Vescan, prietena lui Botezatu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.