Cătălin Măruță intervine în scandalul momentului. De ce a agresat-o Pepe pe Raluca  Pastramă?

Pepe și Raluca Pastramă, au anunțat că divorțează în urmă cu câteva săptămâni. La acea vreme, artistul mărturisea că totul s-a întâmplat pe cale amiabilă, explicând că nu se mai înțeleg și că au rămas buni prieteni. Se pare că, adevărul însă este cu totul altul, mai ales după ce zilele trecute, Pepe a fost surprins că o agresează pe Raluca Pastramă, chiar în plină stradă. Se pare că a fost nevoie chiar de intervenția poliției, Raluca Pastramă cerând și un ordin de restrictive.

Momentul despărțirii a fost unul nou pentru public, dar nu și pentru familie și apropiați, care știau de ceva timp că relația dintre Pepe și Raluca Pastramă este una deja la final. Nici măcar intervenția nașilor Cătălin Măruță și Andra nu a fost suficientă, chiar dacă au avut mai multe întâlniri în care au discutat despre problemele din familia Pascu.

Se pare că, discuții în familie despre o posibilă împăcare și reflectare asupra întregii situații au fost, iar rudele au fost primele care s-au opus acestui divorț, însă decizia celor doi a fost de neclintit. Cea care și-a dorit cel mai mult divorțul a fost Raluca, după cum Pepe a dezvăluit, iar soția artistului a fost de neclintit.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.