Caz șocant! Bătută și violată în școală de fostul iubit! Cum a fost posibil?

0

Caz șocant! Bătută și violată în școală de fostul iubit! Cum a fost posibil?

Caz șocant! O femeia a fost bătută, lovită cu coada unui topor și violată de fostul iubit, chiar în școala unde lucra. Supărat că femeia a cerut ordin de restricție, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și a mers peste femeie să îi ceară socoteală. Nu pur și simplu, ci cu un topor în mână.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE CU ARGEȘ MALL! LUCRĂRILE SUNT FOARTE AVANSATE!

A bătut-o, a lovită în special în zona capului după care a violat-o. Totul s-a întâmplat în școală, în timpul orelor de curs. Femeia a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, luni, că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cugir, a fost trimis în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe şi încălcarea ordinului de protecţie. El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.

„S-a reţinut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deşi avea obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, şi de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Şcoala Gimnazială Iosif Pervain din Oraş Cugir, jud. Alba, obligaţii stabilite prin ordin de protecţie dispus la data de 15.11.2023, prin sentinţă civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului şi corpului cu o coadă de topor din lemn. Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain şi ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreţinerea de relaţii sexuale în multiple modalităţi.”, au precizat procurorii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata