Caz șocant! Copii din Centrul de Plasament-violați și abuzați sexual de un voluntar de 76 ani!

0

Caz șocant! Copii din Centrul de Plasament-violați și abuzați sexual de un voluntar de 76 ani! Un caz șocant de abuz sexual cu minori a pus pe jar nu doar o comunitate întreagă, ci întreaga țară. Un bărbat de 76 ani, voluntar la o fundație pentru protecția minorilor a abuzat sexual doi copii, de 13 și 16 ani, minori pentru care pleda că face acte de caritate și îi protejează.

CITEȘTE ȘI: PERICOL IMINENT DE EXPLOZIE! BUTELII SCOASE DIN FLĂCĂRI DE POMPIERI!

Realitatea este însă cu totul alta, bărbatul supunându-I pe copii la chinuri îngrozitoare și abuz sexual și emotional de o cruzime ieșită din comun. Concret, bărbatul, cetăţean german, voluntar la fundaţie, este acuzat că i-ar fi dus în locuinţa sa pe doi dintre copii, în mai multe rânduri, pentru a întreţine cu aceştia relaţii sexuale. Potrivit procurorilor, copiii, instituționalizați într-un centru din Lipova, Arad,  ar fi fost plătiţi de către bărbatul de 76 de ani pentru a întreține relații sexuale.

Suspectul venea de mai mulţi ani la Lipova, iar fundaţia la care era voluntar era susţinută financiar din Germania. Bărbatul reținut pentru 24 de ore, va fi prezentat, astăzi, magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata