Caz șocant! Copil de 13 ani-abuzat sexual de un bătrân în autobuz!

0

Caz șocant! Copil de 13 ani-abuzat sexual de un bătrân în autobuz! Un bărbat de 62 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual un băiat de 13 ani într-un autobuz. Copilul speriat a mers acasă unde i-a povestit mamei prin ce a trecut. Mama minorului a fost cea care a alertat autoritățile iar după efectuarea cercetpărilor, bărbatul a fost identificat și arestat.

CITEȘTE ȘI: ATENTIE! SE MODIFICĂ CONCEDIILE MEDICALE! ANUNȚUL DIRECTORULUI CAS ARGEȘ!

„Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 62 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Mai exact, pe 11 martie, poliţiştii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, înainte cu o zi, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz din Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 62 de ani. Acesta a fost depistat și dus la audieri. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.”, precizează IPJ. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-un mijloc de transport din București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata