Caz șocant! Copil de 6 ani umilit de învățătoare și colegi!

0

Caz șocant! Copil de 6 ani umilit de învățătoare și colegi!

Caz șocant într-o grădiniță! O învățătoare este cercetată disciplinar după ce i-a interzis unui copil să meargă la toaletă și a făcut pe el, în clasă. Cadrul didactic nu a anunțat părinții să vină după copil și l-a lăsat să stea ud în clasă. Micuțul a fost supus și ironiilor colegilor lui.

CITEȘTE ȘI: MESAJ EMOȚIONANT AL FAMILIEI POLIȚISTULUI LOCAL LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ ÎNMORMÂNTARE!

Totul a ieșit la iveală după ce cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare. Atât conducerea școlii, cât și Inspectoratul Școlar au demarat o anchetă disciplinară, iar învîțătoarea a fost suspendată. Cazul șocant s-a petrecut recent la o şcoală din Drăgăşani.

„S-au luat măsuri imediat ce s-a aflat. Directorii şcolii au aflat abia la sfârşitul orelor ce s-a întâmplat, iar luni, i-au audiat atât pe învăţătoare, cât şi  pe părinţii copilului în cadrul comisiei de disciplină de la nivelul şcolii. Învăţătoarea este suspendată de la clasă pe perioada cercetării, iar cazul a fost trimis şi către DGASPC. Aşteptăm rapoartele atât din partea comisiei din şcoală, cât şi al celor de la Protecţia Copilului şi cu siguranţă se vor lua măsuri. Pentru mine este inexplicabil nu atât faptul că nu l-a lăsat la toaletă, că poate a avut motive să nu îl creadă că are nevoie la toaletă, cât faptul că nu i-a anunţat părinţii. Este inuman să ţii un copil, un om atâtea ore în situaţia aceasta.”, a declarat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea.

„Băieţelul nu s-a mai putut ţine şi a făcut pe el. Şi ce credeţi? A fost tratat cu nepăsare şi indiferenţă!”

 „Cum este posibil ca în zilele noastre, o doamnă învăţătoare, un exemplu moral şi de bune practici pentru elevii săi, o persoană căreia se presupune că îi place această meserie, căci altfel nu o alegea, să dea dovada de indiferenţă şi cruzime? Vorbind astăzi (vineri, 24 noiembrie 2023 – n.n.) cu o mămică, mi-a ajuns la urechi că doamna învăţătoare în cauză, Camelia Nica, pe numele dumneaei, nu a dat voie unui elev să meargă la toaletă în timpul orelor. Băieţelul nu s-a mai putut ţine şi a făcut pe el. Şi ce credeţi? A fost tratat cu nepăsare şi indiferenţă de către doamna învăţătoare pe tot parcursul orei, timp în care a fost batjocorit şi făcut de râs de către colegii săi. Trăim în vremuri în care majoritatea dintre noi stăm cu telefoanele lipite de mâini, dar un telefon către părinţii copilului nu s-a putut da? Motivaţia, simpla! Nu s-a vrut! Ruşine, doamnă învăţătoare! Faceţi de râs meseria pe care v-aţi ales-o şi colegii dumneavoastră care dau tot ce e mai bun pentru viitorul copiiilor noştri!”,  se arată în postarea făcută publică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata