Caz șocant! Un argeșean a sunat de 31 mii ori la 112 anul trecut! Află de ce!

0

Caz șocant! Un argeșean a sunat de 31 mii ori la 112 anul trecut! Află de ce!

Caz șocant în Argeș anunțat de STS la 20 de ani a numărului unic de urgențe 112 în România. Concret, este vorba despre un argeșean care, doar anul trecut, a sunat nejustificat de 31.000 de ori la 112 fără a avea o urgență, folosind mai multe numere de telefon. De asemenea, STS  a anunțat că operatorii au fost nevoiți să petreacă peste 500.000 de secunde cu argeșeanul, adică aproape 5 zile de convorbiri.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

„Și în 2023 apelanții abuzivi au îngreunat activitatea operatorilor și au generat un trafic inutil în centrele de preluare a apelurilor 112. Este esențial ca populația să conștientizeze că orice apel la 112 care nu este o urgență înseamnă secunde prețioase care se pierd în defavoarea tratării unor urgențe reale, adică pentru a asigura imediat sprijinul pentru cei aflați în nevoie.”, transmit reprezentanții STS.

Județul Gorj înregistrează cel mai ridicat procent de apeluri care nu reprezintă o urgență, 66,79% din totalul apelurilor primite, fiind urmat de județul Covasna, cu 63,40% și de județul Argeș, cu 59,50%.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata