Caz șocat! Angajata unei primării abuzată sexual de primar!

0

Caz șocat! Angajata unei primării abuzată sexual de primar! Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de agresiune sexuală şi abuz în serviciu după ce o femeie din comuna Ştefan cel Mare a sesizat că ar fi fost agresată sexual de către un bărbat din aceeaşi localitate.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! ȘASE COPII ATACAȚI DE UN INDIVID CU UN CUȚIT ÎN PARC! TREI SUNT ÎN STARE CRITICĂ!

Concret, este vorba despre angajata unei primării abuzată de primar. Motivul este halucinant: edilul i-ar fi cerut femeii demisia după ce ar fi refuzat avansurile sale. Femeia nu a demisionat şi a sesizat procurorii despre incident.

„La data de 8 iunie, la Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual şi i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale.”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata