Cazul Dragoslavele: Ucis în Brașov, mâna găsită în Argeș! Cine este criminalul?

0

Noi detalii șocante ies la suprafață după ce mâna unui bărbat a fost găsită la începutul lunii decembrie într-o pădure din comuna argeșeană Dragoslavele. Din primele informații, oamenii legii brașovei împreună cu cei din Argeș au continuat cercetările, au audiat mai multe persoane, iar recent au reținut un tânăr de 25 ani pentru omor. Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș este vorba despre fiul bărbatului omorât.De asemenea, în urma cercetărilro s-a stabilit că tânărul l-ar fi ucis pe teritoriul județului Brașov.

„La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

 Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov.

Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive reprezintă etape şi activităţi de urmărire penală reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, respectiv asigurarea unei bune desfăşurări a procesului penal, activităţi care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

De asemenea, în contextul declinării cauzei penale către altă unitate de parchet, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş nu va mai fi în măsură să comunice public alte informaţii legate de cercetările care au fost efectuate sau sunt în curs de efectuare în acelaşi dosar” potrivit PT Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata