Cazul Elodia revine! Avocatul familiei – acuzații grave la adresa lui Cioacă: „A încercat să șteargă urmele!”

0

Avocatul familiei Elodiei Ghinescu a lansat o serie dură de acuzații înainte de pronunțarea deciziei în cazul liberării condiționate a fostului polițist Cristian Cioacă. Apărătorul acuzării a declarat că magistrații de la Judecătoria Pitești trebuie să ia mai multe aspecte în calcul în afara împlinirii termenului de trei sferuri de ispășire a pedepsei, mai ales faptul că fostul om al legii ar fi încercat să șteargă urmele cumplitei crime.

„Așteptările mele, desigur, nu sunt așa cum eu mă gândeam. Dumnealui ar trebui să execute întreaga pedeapsă aplicată. Instanța trebuie să aibă în vedere nu doar că îndeplinește condițiile prin prisma faptului că a executat fracția. Trebuie să aibă în vedere gravitatea faptelor pe care le-a comis, faptul că a încercat să șteargă urmele comiterii faptelor”, a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

CITEȘTE ȘI: ZI IMPORTANTĂ PENTRU CRISTIAN CIOACĂ! A FOST ADUS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR!

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv în anul 2012 la 15 ani și 8 luni de închisoare, după 5 ani de procese. Totul a început în anul 2007, când fostul polițist a sesizat autoritățile cu privire la faptul că soția sa a dispărut. Elodia Ghinescu a fost de negăsit, iar principalul suspect a devenit chiar soțul său pentru că a anunțat că a anunța lipsa femeii la distanță de o săptămână. El a fost acuzat de moartea Elodiei, deși cadavrul acesteia nu a fost găsit nici până în acest moment.

În această dimineață, Cristian Cioacă a fost prezentat judecătorilor de la Judecătoria Pitești după ce a contestat decizia Comisiei Penitenciarului Mioveni care a decis să îi amâne liberarea condiționată pentru patru luni. După pledoarii, magistrații au rămas în prununțare, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie anunțat verdictul dacă Cioacă poate pleca din spatele gratiilor sau continuă să își ispășească pedeapsa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata