Cazul tinerei abuzate și împinse din autobuzul Publitrans. Cine este agresorul?

0

Tânărul care a agresat sexual și a împins o tânără dintr-un autobuz Publitrans a fost reinut în această dimineață de către oamenii legii piteșteni. Din priele informații, acesta s-a predat seara trecută, iar, atât pe parcursul audierilor, cât și la ieșire, a susținut că nu i-a făcut absolut nimic victimei, cu toate că imaginile surprinse de către camerele de supraveghere din autobuz arată, de fapt, o altă situație.

„Nu i-am făcut nimic, nu am bătut-o. Nu o cunoșteam. Au fost niște înjurături și atâta tot! Nu am atins-o, nu i-am făcut nimic! Am copii acasă, am nevastă!” a spus bărbatul la ieșirea de la audieri.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul locuiește în Pitești fără forme legale, iar conform surselor noastre, acesta ar fi de fel din comuna argeșeană Popești. De asemenea, acesta nu ar fi la prima abatere a legii, având la activ cel puțin un dosar penal pentru tâlhărie. Bărbatul a fost reinut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Pitești, a fost audiat. În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 3 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul a fost încarcerat”

talharie

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata