Ce a schimbat Croitoru la FC Argeș? Straton: „La FC Argeș niciodată nu e liniște!”

0

Marius Croitoru a schimbat din temelii modul de antrenament al jucătorilor FC Argeș, aducând odată cu venirea sa mai multă disciplină pe terenul de antrenament, dar și o altă strategie pentru a-i determina pe alb-violeți să se implice. Cătălin Straton, portarul grupării din Trivale a declarat înaintea cu meciului cu Sepsi OSK de sâmbătă, 5 noiembrie, că atmosfera încă este una încărcată în rândul jucătorilor, dar dacă ascultă indicațiile lui Croitoru, șansele FC Argeș de a câștiga sunt mult mai mari.

„Este o atmosferă profesionistă, o atmosferă  plăcută, dar în același timp apăsătoare pentru că la FC Argeș niciodată nu e liniște. Este un club de tradiție, un club în care jucătorii trebuie să readucă echipa la ce a fost odată. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, încercăm să respectăm ce ne spune Marius și sunt convins că dacă încercăm să înțelegem într-un timp cât mai scurt ceea ce își dorește el, rezultatele vor fi pe măsură.

CITEȘTE ȘI: VA CURGE CU AMENZI LA FC ARGEȘ! AȘA NU SE MAI POATE! DETALII EXCLUSIVE!

Atât Marius cât și Andrei Prepeliță sunt doi antrenori tineri foarte buni, care din punctul meu de vedere au demonstrat în Liga I calitățile pe care le au. Ceea ce a schimbat Marius într-o săptămână, nu știu. Și nici nu m-am gândit. M-am gândit să respect ceea ce îmi cere. Asta nu pot să vă dezvălui pentru că sunt niște lucruri pozitive pe care le-a adus și le ținem pentru noi.

Atât timp cât faci școala înveți fodarte multe lucruri bune. Cât timp ești fotbalist ai impresia că le știi pe toate, dar este o diferență foarte mare între a fi fotbalist și a deveni antrenor. Când vom ajunge și noi antrenori, atunci ne vom da cu părerea. Până atunci trebuie să respectăm indicațiile oricărui om care este antrenor” a spus Straton.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata