„Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii care ți-ar muri?” Ultimul mesaj postat de Alexandru, tânărul de 19 ani care și-a dat foc!

0

„Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era.”, așa îl descrie mama pe Alexandru, băiatul care și-a dat foc și a murit sub privirile indiferente ale trecătorilor, pe stradă. A dat mesaje clare cu mult înainte, însă nimeni nu a observant. Era în depresie, suferea din dragoste. O dragoste care i-a adus sfârșitul la doar 19 ani.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! O FETIȚĂ DE 10 ANI SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! A FOST ÎMPUȘCATĂ DIN GREȘEALĂ PE STRADĂ!

Alexandru și-a dat foc pe o stradă din Râmnicu Vâlcea și, în doar câteva minute, a ars ca o torță. Trecătorii și-au văzut liniștiți de treabă, fără să intervină. Câteva minute mai târziu, un martor sună la 112 însă, din nefericire, prea târziu.

Se pare că gestul său dramatic a fost premeditat. Pe contul său de Tik Tok, Alexandru nu se ferea să arate că suferă din dragoste. Nimeni însă nu a observat pentru a interveni la timp. În unul din ultimele sale mesaje postate, Alexandru vorbește despre moarte.

„Avea lacrimi în ochi!” „Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea tânărul de doar 19 ani. „Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, “A plănuit de mult timp, dar nu ne-am dat seama”, „Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, “M-am uitat la toate video-urile lui de aici, de pe TikTok! Chiar nimeni nu a observat că era în depresie?”, „Chiar s-a ținut de cuvânt și ne-a dat răspunsul prea devreme”, „Ni l-a dat deja (răspunsul)”, „A plănuit de ceva timp să facă nenorocirea…păcat de el săracul”, „Ne-ai dat răspunsul din păcate. Odihnă veșnică în lumină, copil bun”, „Ne-ai dat răspunsul copile! Dumnnezeu să te odihnească în pace”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata