Ce cadouri nu este bine să oferi celor dragi! Superstiții de Crăciun!

0

Înainte sa realizezi lista de cadouri de sarbatori pentru cei dragi, ia in considerare ca exista anumite supestitii legate de unele obiecte. Pentru a atrage norocul atat in viata ta, cat si de partea persoanelor dragi, citeste la ce superstitii de Craciun trebuie sa fii atenta.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Iata ce cadouri nu este bine sa le oferi celor din jurul tau!

  • nu darui un obiect pe care l-ai primit si tu la randul tau. Nici macar daca ti-a purtat ghinion. Se spune ca astfel vei da mai departe energiile negative, dar, in cele din urma, se vor intoarce si mai mult asupra ta.
  • evita sa daruiesti obiecte ascutite celor dragi, cu atat mai putin partenerului de cuplu. Superstitiile de Craciun spun ca un astfel de cadou poate duce la destramarea relatiei cu persoana respectiva. In scurt timp, cand te astepti mai putin, va izbucni o cearta mare intre voi.
  • nici ceasurile nu se numara printre cele mai potrivite cadouri de sarbatori si nu numai, conform superstitiilor de Craciun. Ele simbolizeaza ca cel caruia i l-ai oferit are clipele numarate, expresie ce semnifica faptul ca nu mai are mult de trait. In acelasi timp, atunci cand vine vorba despre iubit, se spune ca un astfel de cadou poate conduce la despartire.
  • nu oferi de Craciun un portofel gol. Este bine sa pui macar o moneda in el pentru a aduce noroc. De asemenea, se mai spune ca este bine ca suma oferita sa fie cu numar impar.
  • nu te gandi sa oferi celor dragi de Craciun nici incaltaminte. Superstitiile spun ca persoana respectiva se va indeparta de tine anul urmator.
  • indiferent ca vrei sa faci o gluma ori ca persoana respectiva chiar are nevoie de o foarfeca, te sfatuim sa nu daruieste acest obiect. Se spune ca prietenia ta cu acea persoana se va reduce la jumatate, astfel ca relatia dintre voi se poate raci.
  • evita sa daruiesti umbrele de Craciun. Conform superstitiilor, o umbrela va aduce ghinion celui care a primit-o.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata