Ce este un palindrom și cum ne schimbă viața?! Chiar azi se deschid portaluri de energie!

0

Conform numerologiei, 2024 va fi un an incredibil de puternic. Pentru cei familiarizați cu această practică, este știut că numerologia, ca și astrologia, are aplicații personale și colective. De exemplu, ziua ta de naștere poate fi redusă la o cifră despre care se spune că îți trasează scopul, numită număr de traseu de viață. Data de azi semnifică mai mult, pentru că, dacă adunăm cifrele, ele fac alte cifre la rândul lor, cifre pare. Tot ce înseamnă an par întotdeauna va fi linişte, va veni un echilibru şi va fi pace pe pământ.

CITEȘTE ȘI: BANI MAI MULȚI PENTRU CONDUCEREA FC ARGEȘ! SE MĂRESC SALARIILE!

Luna Plină din această zi cu dată magică îți va oferi multă energie vitală care ar trebui îndreptată, în primul rând, spre rezolvarea unor probleme importante de viață. Dacă îți dorești cu ardoare schimbări în viața ta, dar nu ai putut să-ți dai seama până acum care ar trebui să fie acestea, ascultă-te în următoarea perioadă cu atenție:
în câteva zile după această Luna Plină, ți se va oferi șansa de a găsi toate răspunsurile. Și da, această zi va deschide multe uși și multe oportunități. Cu o condiție: să ai clar definit în capul tău ce/cine este grâu și ce/cine este neghină!

Ziua în care ușile tale pământești se deschid pentru a avea grijă de nevoile sufletului tău 

24 în sumă ne dă 6 – numărul slujirii, al misiunii și interacțiunii. Astăzi toate cererile tale către Univers vor primi răspuns, mai ales dacă îndeplinești cerința lui 6 de a duce Lumina ce arde în tine mai departe.
24 este, de asemenea, numărul fiabilității și al stabilității. Vei găsi soluții de compromis în orice problemă!

Influența acestui număr se dublează. Acest lucru ne indică faptul că regula nerostită a lui 2024 trebuie să fie DORINȚA DE ECHILIBRU.

A sosit momentul când Uiversul efectiv ne obligă să ne schimbăm metodele de atingere a obiectivelor, – dacă nu de bună voie, atunci sub influența corectoare a unor factori externi.

De reținut că data de 24.02.2024 conține doar numere de 2 și 4.

Numărul 2 ne permite să ne activăm intuiția, simțurile și să ne conectăm prin ele la canalul Universului. 4 – să ne îndeplinim sarcinile la nivel pământesc. Și să ne protejăm granițele proprii

„Totul se întoarce acolo, de unde a fost trimis”

Aceasta este cea mai dificilă și severă lecție a karmei, perfect ilustrată de străvechea zicală românească ” Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea odată!” O roată care ne va întoarce în propria ogradă, începând cu următoarele săptămâni, vorbele, gândurile, acțiunile greșite sau nedrepte.
Cheia pentru neutralizarea mesajuui karmic este de a-i trata pe ceilalți așa cum ai dori să fii tratat/ă. Dacă te minți singur/ă cu privire la propriile-ți dorințe vei pierde timp prețios. Vei rătăci în labirinturi ale iluziei.

Este foarte important să ai acum această capacitate de discernământ, pentru că numai așa vei putea folosi corect uriașa energie declanșată. Adică în sens constructiv, nu demolator.

Unii dintre noi am putea întreba cum putem folosi forța demolatoare a acestei zile, simbolizată de arcana Turnul, în sens bun. Din punct de vedere al metafizicii, totul in jur este energie, și această energie este neutră ca și polaritate! Oricărui om Creatorul i-a oferit din start un potențial energetic. Modul în care acesta îl folosește este doar alegerea sa proprie. Alege conștient!

După demolare începe reconstrucția!

Acest proces va dura întreaga ta viață de acum încolo, să știi….și chiar mai mult de una. Spațiul eliberat al acelei negativități plecate va trebui să înveți să-l umpli doar cu energia pozitivă a bunătății, a blândeții, a Luminii și a iubirii de aproape.

Abia după aceea vei fi, pur și simplu, uimit/ă de schimbările care vor începe să apară în viața ta și în viața celor dragi ție.

Procesul ”detronării” vechiului TU și construirea acelui OM NOU la care ai visat întotdeauna nu este deloc unul ușor. Dar rezultatul merită! Doar schimbând  conducerea interioară avem șanse să schimbăm ceva și în exterior, la nivel social. În caz contrar, vom păși, prin aceeași ușă, la braț cu Ego-ul către experiențele karmice finale – cele de alegere dură ”a grâului de pleavă”.
Ar fi păcat să nu facem această curățenie interioară. Mai ales când suntem atât de susținuți de Sus.

Lui Dumnezeu îi place să ne vorbească prin cifre

Precum un mesaj divin, tocmai această dată de 24.02.2024 este mesajul codificat, care ne arată și ne deschide ușa, dincolo de care suntem invitați să facem PRIMUL PAS spre transformarea într-un OM NOU, în condițiile unei noi Ere care abia a început.

Iar durata acestui pas este intervalul de la această Luna Plină și până la Echinocțiul de primăvară. Nu-l rata! Timpul ”ușilor deschise” este limitat!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata