Ce mesaj i-a trimis Bianca lui Adi Cristea

Bianca Drăgușanu s-a hotârât. Căsnicia de scurtă durată cu Victor Slav este de domeniul trecutului. Roșcata vrea să se întorcă în brațele lui Adi Cristea, cu toate că în fața presei susține contrariul.

Bianca Drăgușanu face ce știe ea mai bine, jonglează cu declarațiile pentru a rămâne subiectul numărul unu în emisiunile tv. De fapt, roșcata a știut întotdeauna că nu va râmăne alături de Victor Slav, cel care, se pare, că acum și-a retras cererea de divorț.

Cum acest lucru îi strică planurile de viitor, Bianca a lăsat să se scurgă în presă, prin intermediul unei prietene, o informație care să-l scoată dim minți pe Victor.

O amică apropiată a roșcatei susține că cei doi vorbesc des la telefon și se comportă ca doi îndrăgostiți.
Ieri, cu ocazia primului meci al lui Cristea în prima liga din Israel, Bianca i-a trimis un mesaj emoționant!

“Cum a ajuns la Tel Aviv, Cristea a sunat-o și i-a spus că îi este dor de ea! Mai mult, a invitat-o acolo atunci când scandalul cu Slav se va mai aplana și ea va depune actele de divorț! La rândul său, și Bianca a fost destul de apropiată de fostul iubit și a încercat să îl susțina moral în primele zile la noua echipă! Bașca, ieri, i-a trimis un mesaj de încurajare pentru meciul din weekend, în care se pare, el va debuta la Maccabi Petah Tivka!

I-a spus că îi dorește să inscrise un gol și să fie cel mai bun de pe teren! Culmea, același mesaj îl trimitea și pe vremea când erau iubiți, iar ea se afla în tribune să îl susțină!”, a povestit o prietenă de-a vedetei pentru WOWbiz.ro!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.