Ce proiecte derulează CJ Argeș în momentul de față? Care este stadiul lucrărilor la Spitalul Județean?

0

În aceste momente, Consiliul Județean Argeș desfășoară o conferință de presă în care sunt detaliate investițiile în infrastructură, sănătate, eficientizare energetică sau cultură. Există lucrări finalizate și multe proiecte în derulare, iar atragerea fondurilor europene a reprezentat singura șansă pentru conducerea Consiliului Județean Argeș.

„Investițiile ne situează pe locul 1 în România, ceea ce nu ne bucură neapărat, trebuie să găsim finanțare. Și am gasit finanțate. În această perioadă singura șansă a fost atragerea fondurilor. Avem 32 proiecte în derulare prin CJ, dar avem și proiecte derulate de instituțiile din subordine. Banii s-au împărțit în infrastructură, sănătate, eficientizere energetică.

Creșterea eficienței energetice a Spitalului Bărdet, proiect finalizat. Ne mai dorim să facem o colaborare cu primăria, să asfaltăm drumul până la spital. Se lucrează la Galeria de Artă, Muzeul Județean, conservarea Cetății Poienari, avem multe proiecte în derulare. Spitalul Județean, Spitalul de Pediatrie sunt alte proiecte în derulare.”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata