Ce reacție a avut Sorina Marin după ce ”a fost pusă de PSD șefă la Mediu”!

”La câte am pîtimit, nu merit director, ci ministru!”

La puțin timp după ce a apărut informația că ar fi fost numită șefă la Agenția de Mediu Argeș, Sorina Marin a făcut următoarele precizări: ”Nu am fost numita pe nicio functie de director la Agentia de Mediu! Nu a fost vreodata discutia! Cum sa ma numeasaca PSD-ul director? Eu am avut meciuri grele politice si administrative cu ei, doua procese castigate de mine si 4 plangeri  penale solutionate in favoarea mea! La cate am patimit si rezistat, nu merit director, ci ministru!  Realitatea este alta!

În același context, Sorina Marin spune că a fost numită temporar, începând de astăzi, pe o funcție de șef de serviciu la Mediu, nimire care nu are caracter politic, ci pur administrativ, fără bani în plus la salariu. ”In cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Arges s-a vacantat un post, cel de Sef Serviciu Calitatea Factorilor de Mediu. In mod legal, doamna director trebuia sa numeasca o persoana din interior cu expertiza in specialitatea serviciului.  Eu am fost numita temporar pe aceasta functie pana la organizarea examenului, cu delegare de atributii, si fara bani in plus la salariu dupa cum este stipulat in decizia de numire. Este o numire interna in Agentie, tehnica, de la un serviciu de specialitate la alt serviciu de specialitate, nu are nicio legatura cu factorul politic cum se acrediteaza in presa.”, precizează Sorina Marin. 

De ce numirea sa? ”Pentru ca, am experienta manageriala si tehnica in domeniu. In primul rand, indeplinesc conditiile specifice functionarului public, in al doilea rand, cand am fost director in cadrul fostei Agentii Regionale de Mediu am avut in subordine acest serviciu, unde acum sunt numita temporar, serviciu pe care l-am coordonat si stiu ce activitate implica, si in al treilea rand, am peste 10 ani in domeniu si cunosc specificul fiecarei activitati din institutie. Sunt cel putin trei motive sustenabile si de necontestat care fac parte din cariera mea profesionala, si care imi confera dreptul sa fiu numita in orice functie de conducere administrativa locala si chiar centrala, fara vreo implicare politica.”, conchide Sorina Marin. 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.