Ce rochii de mireasă se poartă în 2014

Detalii luxoase florale
Detaliile florale, făcute din materiale fine, pietre strălucitoare, toate aşezate în modele complicate vor fi purtate anul acesta de miresele de pretutindeni.

Voaluri dramatice
Nu te-ai hotărât încă – vrei voal sau nu? Dacă vrei să fii în pas cu moda, atunci alege un voal cât mai lung pentru un efect dramatic.

Dantelă
Când a lipsit vreodată dantela dintr-o rochie grandioasă de mireasă? Ei bine, acum alege cu încredere materiale cu detalii cât mai fine şi cu siguranţă vei fi una dintre cele mai trendy mirese.

Rochii cu mâneci
Mânecile nu sunt neapărat doar ca să acopere corpurile, ci adaugă un plus de delicateţe şi feminitate mireselor moderne. O coafură la fel de inocentă se potriveşte cu rochia de acest gen.

Rochii scurte
Cele mai îndrăzneţe mirese vor avea de unde alege! Rochiile scurte sunt iar la modă, aşa că dacă ai o nuntă pe timp de vară şi vrei să-ţi etalezi şi picioarele frumoase, alegerea aceasta este cea mai potrivită.

Cu tul
Marii designeri deja au adăugat tulul în colecţiile lor, pentru miresele boeme, care vor un look ireal, volatil, atât pe ringul de dans, cât şi la ceremonia religioasă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.