ziarobiectiv.ro

Ce s-a întâmplat cu tânărul de 20 ani dispărut ieri? Anunțul polițiștilor!

0

Ce s-a întâmplat cu tânărul de 20 ani dispărut ieri? Anunțul polițiștilor! Tânărul a cărui plecare voluntară a fost sesizată în cursul zilei de ieri, 20 septembrie, a fost identificat, pe raza județului Ilfov, cu sprijinul polițiștilor ilfoveni. Persoana în cauză se află în afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Anunțul poliției de ieri, 19 septembrie:

„În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că PREDA NICOLAE ADRIAN, de 20 de ani, din comuna Cicănești, a plecat de la domiciliul său, în ziua de 07 septembrie a.c., unde nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, desfășoară verificări pentru clarificarea situației tânărului, care a plecat de la domiciliu în jurul orei 14:00, la data de 07 septembrie, afirmând că se va deplasa la serviciu, pe raza municipiului Curtea de Argeș.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1.70 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr șaten. Persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata