Ce se întâmplă cu protestele angajaților CAS? Ce soluții au fost găsite?

0

Ce se întâmplă cu protestele angajaților CAS? Ce soluții au fost găsite?

Protestele din interiorul Caselor de Asigurări de Sănătate s-ar putea încheia după ce, PNL va depune la Guvern un proiect cu propuneri concrete privind rezolvarea crizei din sănătate. La sediul PNL, sub coordonarea președintelui CNAS, Andrei Baciu, a avut loc o ședință de lucru privind identificarea de soluții pentru ca angajații CAS-urilor să stopeze protestele.

 CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ DOUĂ ZILE LIBERE ÎN PLUS ANUL VIITOR! SURPRIZĂ PENTRU ANGAJAȚI!

Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș și președinte al Comisiei de Sănătate a PNL Argeș, a participat la discuții și a venit cu propuneri concrete, astfel încât situația să nu escaladeze iar beneficiarii serviciilor de sănătate să nu fie afectați.

Reamintim faptul că, angajații Caselor de Asigurări de Sănătate protestează încă de la începutul lunii noiembrie iar condiția majoră pentru a opri aceste proteste și a nu pune în pericol funcționarea sistemului medical este creșterea salariilor. Personalul CNAS acuză că erau ultimii cărora nu li se majoraseră salariile, după ce în 2018 au fost eliminați din lista celor care au primit creșteri salariale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata