Ce se întâmplă de anul viitor cu salariul minim pe economie! Anunț de ultimă oră!

0

Ce se întâmplă de anul viitor cu salariul minim pe economie! Anunț de ultimă oră!

Vești bune pentru angajații care primesc salariu minim pe economie. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent că își dorește ca începând de anul viitor să scadă impozitarea muncii pentru românii cu salariul minim pe economie. Acesta a anunțat că măsura va fi luată în funcție de execuția bugetară însă, un singur lucru va fi cert: românii nu vor avea impozite noi.

CITEȘTE ȘI: STAȚIILE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI – OPERE ȘTIINȚIFICE! EXPLICAȚIILE CONSTRUCTORULUI! (EPISODUL III)

„Eu îmi doresc ca anul viitor, în funcție şi de măsurile fiscale luate şi vedem şi combaterea evaziunii, să încercăm să începem să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. Asta este de fapt și de drept marea provocare. Vom vedea execuția bugetară și, în funcție de asta, vom hotărî cum vom proceda. Eu cred că adevărata provocare anul viitor va fi această scădere a impozitării muncii.

Am promis foarte clar că nu vom veni cu impozite noi, deci nu vom merge în oglindă cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt convins că se va face cu reforma fiscală trecută în PNRR, nu de către Ciolacu. Eu n-am știut, la fel ca dumneavoastră. Și ca să vă mai spun un lucru: am dat și eu, ca prim-ministru al României, să mi se pună și mie PNRR-ul la dispoziție. Nu există. Dacă dumneavoastră ați mai auzit așa ceva: în Guvernul României proiectul PNRR-ului nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră.”, a declarat recent Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata