„Ce se întâmplă oare în mintea unor astfel de copii?” Copilă de zece ani violată și ucisă în orfelinat!

0

O fetiță de numai zece ani a fost violată și ucisă de alți trei ochii într-un orfelinat din Germania. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit de către un angajat al centrului de asistență pentru copii, fiind și cel care a alertat autoritățile. Din primele cercetări, trei minori, dintre care cel mai amre are 16 ani, sunt principalii suspecți în acest caz.

Potrivit procurorilor, se crede că micuţa era moartă deja de câteva ore atunci când a fost găsită. Incidentul şocant a avut loc într-o clădire mai mică, puțin îndepărtată de reşedinţa principală, în apropierea unei instalații de apă. Oamenii legii i-au audiat şi pe vecini.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL COMPLET AL SIMFONIEI LALELELOR, EDIȚIA A 46-A! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ?

„Poliția şi parchetul din Hof au efectuat o anchetă privind moartea unui copil de 10 ani. Fata era găzduită într-o unitate pentru copii și tineret din Wunsiedel. A fost găsită moartă acolo ieri dimineață. Pe baza stadiului actual al investigațiilor, presupunem o moarte nefirească prin influența unor terți”, a declarat procurorul Matthias Goers. „Fata a fost găsită într-o cameră. Nu pot confirma nicio informație despre suspecți în acest moment. Trebuie să așteptăm investigațiile și apoi să clarificăm faptele cu exactitate și motivele. Există un număr mare de martori care sunt audiaţi. În plus, există și alte piste”, a continuat Goers.

În orfelinat, care funcţionează de 40 de ani, sunt cazaţi 89 de tineri și copii din toată Germania. Locuitorii orașuluisunt în stare de șoc. „Marți, la ora 13.00, doi detectivi au venit la mine și au vrut să afle dacă am auzit zgomote neobișnuite în timpul nopții și dacă lumina din curte s-a stins. Dar nu am observat nimic, deși locuiesc chiar peste drum”, a povestit Udo Dumler, un pensionar de 67 de ani, care locuieşte vizavi.

„Este un șoc imens pentru Wunsiedel. Toți cei care urcă în taxiul meu vorbesc despre asta. Dacă așa ceva se întâmplă și într-un orfelinat. Ce se întâmplă oare în mintea unor astfel de copii?”, a povestit şi un taximetrist.

„Te sperii puțin. Eu nu sunt chiar aşa în vârstă. E o nebunie, te întrebi de ce au făcut-o. Îi cunoști pe copii din vedere, dar nu prea ai avut contact cu ei. Acum nu li s-a permis să iasă din casă de ieri”.

Cei trei suspecţi nu au fost duși în custodia poliției, ci au fost găzduiți într-un centru de protecție a tinerilor. Deocamdată, poliţiştii continuă să strângă date şi mărturii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata