Ce se întâmplă pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu este incredibil! Vestea momentului despre constructor!

0

Ce se întâmplă pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu este incredibil! Vestea momentului despre constructor!

Constructorul Autostrăzii Pitești-Sibiu ocupă locul doi la performanță în România în ceea ce privește lucrăririle devansate și ritmul alert în care construiesc. Concret, este vorba despre firma Porr Construct, care a realizat în prima lună a anului 2024 un progres de 2,53 puncte procentuale pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din A1 Sibiu – Pitești.

CITEȘTE ȘI: PASAJ PESTE AUTOSTRADĂ! S-A DESCHIS AZI! IMAGINI SPECTACULOASE!

În aceste condiții, lucrările la lotul pe care este situat primul tunel de autostradă din România au depășit 20%. Totodată, firma Ozaltin, care în asociere cu Strade Bauunternehmung și Visio Construction Works și-a asumat să finalizeze tronsonul 1 al primului drum expres construit în România, domină top-ul constructorilor drumurilor de mare viteză ca urmare a progresului realizat în luna ianuarie. Următoarele două locuri în top-ul prezentat de economedia.ro sunt ocupate de firma austraică Porr și de UMB.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata