ziarobiectiv.ro

Ce trebuie să ai în buzunar în noaptea de Revelion! Cum atragi prosperitatea și norocul financiar!

0

Noaptea de Revelion vine cu noi deschideri dar și cu multe superstiții, care trebuie respectate de români pentru a prospera în anul care vine. Se spune că, la trecerea dintre ani, trebuie să ai o monedă în buzunar pentru a atrage norocul și a te bucura de prosperitate.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIA CĂLINEȘTI ȘI-A TRAS CÂRCIUMĂ! PREFECTURA A LĂSAT-O FĂRĂ!

Pe lângă cunoscutele superstiții, precum cea care spune că este bine să ai la tine ceva roșu, un lucru nou și unul vechi, există și obiceiul de a avea o monedă de aur sau argint în buzunar de Revelion. Se spune că așa vei atrage energiile pozitive pentru anul ce vine.De asemenea, acest lucru înseamnă prosperitate și că vei reuși să te îmbogățești ori să depășești problemele financiare. După ce trece Revelionul, este bine să păstrezi această monedă și să o ai cu tine în portofel.

Totodată, superstiția spune că este bine ca în noaptea dintre ani să ai o bijuterie de argint în buzunar. Se spune că acest obicei atrage sănătatea și energie pentru anul viitor. În plus, pentru a te bucura de noroc pe plan financiar, este bine să nu termini anul cu datorii ori să ai persoane care nu ți-au dat banii înapoi.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata