Cel mai căutat hacker din lume este român

“Guccifer”, hackerul care a spart contul de Yahoo al directorului SRI, George Maior, şi-a mai adăgat la lista cu victime şi superstaruri de la Hollywood. Servicii Secrete din întreaga lume îl caută pe cel despre care se tot spune în ultima vreme că ar fi român.

Presa internaţională a scris ieri despre hackerul “Guccifer”, cel care a spart recent contul de Yahoo al directorului SRI, George Maior.

Pe lângă celelalte nume celebre de pe lista sa de victime, precum Colin Powell, Robert Redford, Warren Beatty, sora lui George W. Bush, mai nou, “Guccifer”- care e căutat în prezent de Serviciile Secrete din toată lumea – a spart calculatoarele lui Leonardo DiCaprio şi Nicole Kidman.

Din computerele acestora a furat contactele altor vedete, a sustras e-mailuri şi a aflat informaţii despre conturile din bănci. Despre identitatea lui “Guccifer” nu se ştie aproape nimic, dar site-ul stern. de susţine că acesta este nativ din România, neprecizând însă de unde a apărut această concluzie.

Tot aceeaşi sursă a aflat şi că hackerul a reuşit recent să intre în posesia scenariului celui de-al patrulea sezon al serialului “Downton Abbey”. Mai mult, în 2013, un scenariu nefinalizat al noului roman al scriitoarei Candace Bushnell, creatoarea serialului “Totul despre sex”, a fost publicat pe internet de acelaşi “Guccifer”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.