Cel mai longeviv director de instituție argeșeană părăsește funcția! Află motivul!

0

Fără a se mai ști ce partid politic a numit-o la conducerea instituției, Geta Armanaschi a știut atât de bine să se pună la adăpost pe fiecare guvernare încât, de circa 15 ani, s-a înțepenit în funcția de conducere a Biroului Vamal Pitești.

Ce o recomandă? E greu de știut! Faptul că ne-a făcut de ocară la nivel național după postările unor șoferi de TIR care au descris mizeria din Vama de la Pitești? Faptul că dacă treci mai aproape de clădirea din care dictează ea ordine este mai mult probabil să îți cadă vreo placă de tencuială sau o bucată de zid în cap? Faptul că scările pot fi înscrise într-un circuit de tip „survivor”, pe care dacă îndrăznești să le urci riști să îți rupi cel puțin un picior? Faptul că, zice lumea, și-a anagajat aproape toate neamurile în instituția pe care o gestionează „pe persoană fizică”?

Azi pesedistă, mâine penelistă, poimâine 

Am putea continua, dar este îndeajuns pentru azi. Când liberală, când pesedistă, când useristă. Probabil că nu o să mai ajungă la AUR, fiindcă se aude prin târg că, mai mult decât cameleonica directoare de la Vamă se va pensiona. Este singurul mod posibil prin care se va scutura Vama de un manager care a reușit ca Piteștiul să aibă cea mai hidoasă clădire la intrarea de pe autostradă, ca un bun venit jenant față de cei care intră în municipiu prin Prundu.

Din ceea ce ne amintim, în urmă cu doar câteva luni, cine altul decât altul deputat Aurel Bălășoiu promitea să o ajute pe Geta să plece la pensie mai liniștită și l-a adus pe șeful Autorității Vamale Române Bogdan-Lari Mihei să constate ceea ce noi vedem zilnic de peste zece ani! Nu știm dacă a vrut să o facă de râs, căci pentru doamna Armanaschi nu cred că a fost ceva cu care să se laude: instituția condusă de domnia ei de peste 15 ani arată ca una recent bombardată din Ucraina! Este evident că va pleca la pensie peste câteva luni cu clădirea „nereperată” căci între timp deputatul Bălășoiu s-a luat cu alte lucruri mai lumești!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata