Cel mai tânăr consilier personal al unui primar este de astăzi la Câmpulung!

Cel mai tânăr consilier personal al unui primar este de astăzi la Câmpulung! Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă. Andrei Grecu a terminat Colegiul Național Dinicu Golescu în prezent fiind student la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA București. Un consilier personal al primarului este recompensat lunar cu suma de 4456 lei.

,,Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot nu ați avut un cuvânt de spus.

Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi.

Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile.Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți.

Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool.

PS: Pentru orice propuneri, proiecte, idei, nemulțumiri, Andrei așteaptă să îl contactați Andrei.grecu@primariacampulung.ro”, a scris Elena Lăsconi pe pagina ei de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.