Cele mai ieftine destinații de vacanță! Cât costă anul acesta un sejur în străinătate și pe litoralul românesc!

0

Dacă anul trecut nu am plecat în concediu și vrem să ne luăm revanșa anul acesta, trebuie să știm că dacă căutăm și rezervăm din timp o vacanță, prețurile pot fi foarte accesibile.

Grecia, Bulgaria sau Turcia – cele mai căutate destinații pentru concedii

  • În Grecia, până la finalul lunii august, putem găsi un sejur începând de la 95 de euro de persoană, 5 nopţi la un hotel de 3 stele cu zbor inclus.
  • În Bulgaria, dacă mergem în această lună găsim pachete all inclusiv, 5 nopţi, la hotel de 3 stele cu 96 de euro de persoană. Din iulie, însă, preţurile cresc şi cu 35%, iar în august se duc şi mai sus cu vreo 20 de procente.
  • În Turcia un sejur începe de la 115 euro. Tarifele sunt valabile pentru iunie şi iulie.

Litoralul românesc, printre preferințele românilor

Litoralul românesc este printre primele opţiuni pentru turiştii care nu vor să rişte nimic nici în acest an. Cel mai ieftin sejur rămâne tot în sud, unde găsim şi cele mai multe oferte all inclusive.

Hotelierii spun că au păstrat preţurile din 2019, ca să existe cerere şi să poată fi compensate pierderile. Astfel, există deja hoteluri aproape în întregime ocupate în lunile iulie şi august. Mamaia vine cu plajele lărgite şi petreceri în cluburi, iar Eforie, cu pachete all inclusive la preturi mai mici.

În Mamaia, o noapte la hotel, cu mic dejun şi şezlong inclus în preţ, costă de la 450 de lei în sus – pe cameră, iar în Eforie, cu aceiaşi bani, stai la all inclusive, în varf de sezon.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata