Cele mai norocoase zodii din 2023! Anunțul astrologului Cristina Demetrescu!

0

Astrologul Cristina demetrescu a anunţat, recent, care sunt zodiile cărora le va merge bine atât din punct de vedere financiar, dar și al sănătății, în anul 2023.

2023, un care este puternic influenţat de intrarea lui Saturn în Peşti aduce lecţii de viaţă pentru majoritatea nativilor zodiacali. Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecu și Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa. 2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin.

Saturn, care din 2020 stă vizavi de zodia României, îşi încheie tranzitul în jur de 7 martie, odată cu ieşirea din Vărsător. Se dă un fel de restart. Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple, a mai avertizat astrologul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata